O M  LUNDEBYWEBBLAGER

Lundebywebblager är specialiserat på att hantera allt som har med lager och distribution att göra till din webbutik. Vi ser till att dina varor finns säkert i vårt lager och vi hanterar orderhantering, förpackning och distribution så att du kan hålla fokus på försäljning. Vi hanterar för närvarande många olika produktkategorier och det finns i princip ingen gräns för vad vi kan lagra. Lundebywebblager har 5500 pallställ och flera tusen hyllmeter lagringsutrymme. Vi har ett bra samarbete med många stora aktörer inom transportbranschen och vi har förmågan att hantera stora volymer. Alla typer av plockning, ompackning, märkning och bearbetning av produkter görs av en erfaren och dedikerad bemanning.

Lundebywebblager är ett dotterbolag till Lundeby-koncernen, (www.lundeby.no), med cirka 150 anställda. Lundeby tar hand om all efterbehandling efter tryckning. Vi är också hjälpsamma med frakttjänster, tryckning av reklammaterial, kunduppföljning, val av logistiklösningar, rådgivning om förpackning och packning, kort sagt alla tjänster runt din webbutik. Lundeby har en egen bilpark med 6 lastbilar och flera kurirbilar. Vi har mycket gynnsamma avtal med de stora transportföretagen i Sverige och utomlands. Posten och andra stora distributionsföretag hämtar och lämnar från oss varje dag.

Vi ligger en timme från Karlstad, precis vid E18 i Årjäng. Lokalerna på Lundebywebblager är ett fullfjädrat säkerhetslager. Den har åtkomstkontroll med kort- och kodsystem där endast de som har sin arbetsplats i lagret har tillgång. Vi har väletablerade säkerhetsrutiner för lagring av konfidentiella eller värdefulla varor. Lundebywebblager har en stabil och permanent besättning som säkerställer att dina varor finns i lager och behandlas på ett sätt som vi undviker svinn.

Lundeby webblager

Kontakta oss

Öppetider: måndag-fredag 07:00-16:00